Search for: Go
Welcome Guest [Login | Register]

Goods or Services are subject to 6% GST for sales inside Malaysia.

Hot Items
» Shopping Basket
Your basket is empty.
0Items in cart:
RM0.00Total:
» Information
» Currency
» Language

» Visitor Counter

» Customer Feedback
Location: /Other/Movie/DVD

» Otomatis Romantis

Otomatis Romantis
» Product Information
No In Set : 1
Barcode : 6894220420014
Language : Indonesian
Subtitle : Chinese / English
Artist : Tora Sudiro, Marsha Timothy, Tukul Arwana, Wulan Guritno
Genre Type : Digital PAL
Genre Info : Movie
Release Date : 16/06/2008
Weight KGs : 0.2
Synopsis :  

Nadia (Marsha Timothy) ialah seorang jurnalis wanita yang cantik dan berjaya. Dia selalu beranggapan bahawa dirinya tidak aka bertemu dengan pasangan yang ideal. Ironiknya, dia adalah seorang pakar dalam memberi nasihat percinataan di dalam majalah wanita terbitan syarikatnya.
Namun, cinta itu memang tidak dapat diduga. Bambang (Tora Sudiro), seorang jejaka kampung yang rendah diri dan bekerja sebagai kakitangan pentadbiran di syarikatnya telah berjaya memikat hatinya.
Sikap yang jujur telah membuatkan Nadia jatuh cinta padanya. Malangnya, disebabkan statusnya yang tinggi, dan sikap hormat Bambang terhadapnya sebagai seorang atasan, telah mebantutkan hasratnya untuk meluahkan perasaan cintanya.
Perasaan cinta yang terpendam itu dapat disedari oleh kakak Nadia iaitu Nabila (Wulan Guritno). Namun, Nadia masih khuatir jika Bambang mungkin mengikut jejak langkah Dave (Tukul Arwana) iaitu suami Nabila, yang berubah menjadi lelaki yang suka berfoya-foya setelah menjadi kaya.
Nadia tidak mampu lagi memendam perasaannya dan menyatakan cintanya terhadap Bambang. Tanpa diduga, Bambang memberitahunya bahawa dia akan mangahwini kekasih abangnya yang sedang mengandung kerana abangnya, Trisno (Dwi Sasono) tidak mahu bertanggungjawab ke atas wanita itu. Adakah hasrat mulia Bambang itu akan mengakhiri rasa cinta Nadia terhadap lelaki ini?


» Price: RM19.90

» Product Code: GP-D2042ME OUT OF STOCK / COMING SOON